Schuur laten isoleren?

Bespaar tot wel 40% op de kosten!

Gratis – Vrijblijvend

Schuur isoleren

Uw schuur isoleren zorgt voor een vorstvrije en warme ruimte, die u op veel verschillende manieren kunt gebruiken. Maak er een extra werkkamer van, of sla uw bezittingen hier warm en droog op! Op zoek naar een isolatiespecialist?

Start gratis offerteaanvraag!

U ontvangt dan zo snel mogelijk de prijsopgaven van meerdere isolatiebedrijven in uw regio. Vergelijk en kies de vakman met het beste aanbod: zo laat u uw schuur isoleren voor de scherpste prijs! Op deze pagina leest u op welke manier u het isoleren van uw schuur het beste aanpakt. U krijgt informatie over de technieken én de materialen en lees natuurlijk ook wat een schuur isoleren u gaat kosten.

stenen schuur isoleren

Isoleren schuur: de voordelen

Als mensen denken aan een goede woningisolatie, dan is het isoleren van de schuur niet vaak het eerste idee dat in hun opkomt. Toch heeft dit veel voordelen: ook het isoleren van een onverwarmde schuur!

Een goede isolatie zorgt ervoor dat al uw spullen warm en droog opgeslagen staan. Tot slot houdt de isolatie uw schuur lekker warm, wat héél belangrijk is als u de schuur gebruikt als werkruimte.

  • Uw spullen staan warm en droog opgeslagen in uw schuur.
  • Het is ’s winters lekker warm, waardoor de schuur ook geschikt is als extra werkkamer!
  • Is de schuur verwarmd? Een goede schuur isolatie bespaart u flink op de energiekosten.
  • Stenen schuur isoleren
  • Houten schuur isoleren
  • Vloerisolatie in de schuur
  • Plafondisolatie in de schuur
  • Muurisolatie

Schuur isoleren: kosten

De kosten voor schuurisolatie zijn afhankelijk van de gekozen methode. Laat u de wanden isoleren? Dit kost u gemiddeld €15,- tot €100,- per m², afhankelijk van het gekozen materiaal. Hiermee valt bij een verwarmde schuur al een hele grote besparing te halen.

Gaat u het dak isoleren? Dit kost gemiddeld €20,- tot €115,- per m², afhankelijk van de gekozen techniek en materialen. U kunt het schuurdak isoleren vanuit de binnenkant of vanaf de buitenkant. Tot slot is het mogelijk de vloer van de schuur te isoleren. Dit kost gemiddeld €25,- tot €35,- per m².

Prijs isolatie schuur 2023

Isoleren: Gemiddelde prijs per m²*
Wanden €15,- tot €100,-
Dak €20,- tot €115,-
Vloer €25,- tot €35,-

*Dit zijn gemiddelde richtprijzen incl. arbeidskosten en btw. Vraag gratis offertes aan van isolatiespecialisten en bespaar op de kosten.