Voor iedere situatie de juiste isolatie

Vind de beste isolatiespecialist voor uw klus.

Start nu!

Gratis – Vrijblijvend

Isolatiebedrijf Zeeland: voor een energiezuinig huis

Energiezuinig wonen is steeds belangrijker. Isolatie draagt hieraan bij! Schakel een isolatiebedrijf uit Zeeland in om uw huis een stuk energiezuiniger te maken. Met spouwmuurisolatie, vloerisolatie of dakisolatie vergroot u uw wooncomfort bovendien enorm: ’s winters een warme zolder en dankzij vloerisolatie nooit meer last van koude voeten. Bespaar met spouwmuurisolatie bovendien tot wel €250,- per jaar op de energiekosten! Op zoek naar een isolatiebedrijf bij u in de buurt?

Start nu uw gratis offerteaanvraag.

Deze offerteaanvraag kost u niets en is volledig vrijblijvend, zodat u nergens aan vast zit. U ontvangt zo snel mogelijk offertes in uw mailbox: vergelijk de prijzen en kies de beste optie! Op deze pagina leest u op welke manieren u het huis kunt isoleren, zoals gevelisolatie en geluidsisolatie, en welke subsidie u voor de isolatie kunt aanvragen.

isolatiebedrijf Zeeland

Waarom een isolatiebedrijf via Wavlo?

 • Krijg een duidelijk beeld van de prijzen van meerdere isolatiebedrijven in Zeeland.
 • Vergelijk de prijsopgaven en kies het isolatiebedrijf met het beste aanbod.
 • Laat de isolatiewerken uitvoeren en bespaar tot wel 40% op de kosten!
 • De offerteservice is gratis en zonder verdere verplichtingen.

Om welke soort isolatie in Zeeland gaat het?

Wilt u uw huis isoleren? Er zijn verschillende manieren waarop u de isolatiewaarde van uw woning verbetert. Zoekt u een isolatiebedrijf voor uw woningisolatie? Vergelijk dan gratis offertes en bespaar tot wel 40% op de isolatiekosten!

 • Spouwmuurisolatie: bij spouwisolatie vult het isolatiebedrijf de spouw met een isolatiemateriaal naar keuze. Spouwisolatie heeft de snelste terugverdientijd.
 • Vloerisolatie: het isolatiebedrijf plaatst isolatiemateriaal op of onder de vloer, waardoor deze een paar graden warmer aanvoelt. Vloerisolatie in Zeeland zorgt voor het hoogste wooncomfort, doordat u geen koude voeten meer hebt.
 • Kruipruimte isoleren: hierbij plaatst het isolatiebedrijf uit Zeeland het materiaal tegen het plafond of op de bodem. Het voordeel hiervan is dat u minder last heeft van vochtproblemen.
 • Gevelisolatie: is mogelijk via muurisolatie of buitengevelisolatie. Buitengevelisolatie verbetert direct de uitstraling van uw buitenmuur.
 • Dakisolatie: bij dakisolatie laat u isolatiematerialen plaatsen tegen de binnen- of de buitenkant van het dak. Hiermee valt de hoogst mogelijke besparing te behalen.
 • Geluidsisolatie: hiermee vermindert u lucht- en contactgeluid, waardoor u minder last hebt van geluiden van buitenaf of uw buren. Zo kunt u in alle rust uw boek lezen of tv-programma volgen.

Isolatie, wat zijn de prijzen?

De isolatie prijzen hangen nauw samen met het soort isolatie dat u kiest. Spouwmuurisolatie in Zeeland is relatief voordelig: dit kost gemiddeld €15,- tot €30,- per m². Voor vloerisolatie in Zeeland betaalt u gemiddeld €30,- per m². Als alternatief kunt u kiezen voor kruipruimte isolatie, dit kost gemiddeld €20,- tot €25,- per m². Overweegt u dakisolatie? Afhankelijk van de gekozen methode (Via de binnen- of buitenkant) betaalt u €20,- tot €130,- per m².

Denk bij het berekenen van de kosten ook aan de gemiddelde besparing!

Met spouwisolatie bespaart u gemiddeld €250,- per jaar en bij dakisolatie loopt de gemiddelde besparing op tot wel €500,- per jaar! Hiermee verdient u de investering na verloop van tijd volledig weer terug. Benieuwd naar de exacte kosten? Vraag gratis en vrijblijvende offertes aan.

Isolatie prijzen

Soort isolatie Gemiddelde prijs per m²* Gemiddelde besparing per jaar** Grootste voordeel
Spouwmuurisolatie €15,- tot €30,- €250,- Gemiddeld de snelste terugverdientijd.
Vloerisolatie €30,- €190,- Verhoogd wooncomfort (warme voeten).
Kruipruimte isolatie €20,- tot €25,- €190,- Droger huis.
Gevelisolatie €15,- tot €130,- €250,- Bij buitengevelisolatie verbeter je meteen de uitstraling van je woning (door de nieuwe gevelbekleding).
Dakisolatie €20,- tot €115,- €500,- Grootste energiebesparing.
Geluidsisolatie vloer €30,- tot €45,- n.v.t. Verminderen van lucht- en contactgeluid.
Geluidsisolatie plafond €35,- tot €55,- n.v.t. Verminderen van lucht- en contactgeluid.
Geluidsisolatie muur €55,- tot €105,- n.v.t. Verminderen van lucht- en contactgeluid.

*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen. Benieuwd naar de exacte kosten? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan.
** Berekend aan de hand van een tussenwoning (gemiddelde omvang), met drie bewoners. Uitgangssituatie: HR-combiketel en een gemiddelde binnentemperatuur van 16,5 graden (gemiddeld over dag en nacht) en een gasprijs van 77 cent per m³ gas (prijspeil 2019).

isolatie prijzen

Prijsopbouw van isoleren

De totale isolatiekosten zijn op te splitsen in drie belangrijke categorieën. De eerste zijn de arbeidskosten, dit is ongeveer 55% van de kosten. Dit is het arbeidsloon van het isolatiebedrijf in Zeeland. Daarna gaat ongeveer 35% van de totaalprijs naar de materiaalkosten. Hierop heeft u zelf natuurlijk een invloed, met de keuze voor het materiaal. Tot slot betaalt u ongeveer 10% aan machinekosten.

Waar moet u op letten bij inschakelen isolatiebedrijf uit Zeeland?

U wilt uw huis isoleren: waar moet u dan op letten bij het vinden van een isolatiebedrijf? Sommige isolatiebedrijven in Zeeland zijn gespecialiseerd in specifieke isolatieklussen. Als u gevelisolatie wilt laten uitvoeren, dan is het verstandig te kiezen voor een isolatiebedrijf dat hierin ervaren is.

Daarnaast is het slim om rekening te houden met eventuele keurmerken. Het KOMO-keurmerk geeft aan dat een isolatiebedrijf voldoet aan strenge kwaliteitseisen en als het bedrijf is aangesloten bij branchevereniging VENIN, dan profiteert u van extra garanties.

 • In welke isolatiewerken is het isolatiebedrijf gespecialiseerd?
 • Beschikt het isolatiebedrijf over één of meerdere keurmerken?
 • Rekent het isolatiebedrijf uit Zeeland ook voorrijkosten?

Isolatiebedrijf in Zeeland gezocht?

Vergelijk gratis offertes en profiteer van de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs!

Gratis offertes vergelijken

Het duurt maar 1 minuutje.

spouwmuurisolatie Zeeland

Spouwmuurisolatie Zeeland

Spouwmuurisolatie in Zeeland is één van de meest voordelige manieren om de isolatiewaarde van uw huis te verbeteren. Spouwisolatie is in één werkdag geplaatst en u hoeft geen vergunning aan te vragen. U merkt dat de muren direct warmer aanvoelen en hebt veel minder last van warmteverlies. Door de gunstige prijs en de relatief hoge besparing, verdient u spouwmuurisolatie ook al terug in gemiddeld 3 tot 4 jaar! Daarna levert spouwmuurisolatie u ongeveer €120,- tot wel €600,- per jaar op in de vorm van een energiebesparing.

Hieronder leest u meer over de voordelen en de prijzen van spouwmuurisolatie. Wilt u uw spouwmuur laten isoleren door een isolatiebedrijf? Vergelijk gratis offertes en bespaar tot 40%!

Waarom spouwmuur isoleren?

 • Spouwmuurisolatie is in Zeeland binnen één werkdag geplaatst.
 • Met spouwisolatie profiteert u van optimale warmte- én geluidsisolatie.
 • Spouwisolatie heeft de snelste terugverdientijd: gemiddeld 3 tot 4 jaar!

Kosten spouwmuurisolatie

De kosten van spouwmuurisolatie in Zeeland zijn afhankelijk van het type woning en de grootte van uw spouwmuur. Bij een appartement met een spouwmuur van gemiddeld 25 m² liggen de kosten rond de €500,- tot €600,-. In een tussenwoning met een muuroppervlak van 65 m² betaalt u ongeveer €800,- tot €1.100,- en bij een tussenwoning met een muuroppervlak van 100 m² liggen de totale kosten rond de €1.500,- tot €1.800,-. Deze kosten zijn volledig afhankelijk van het gekozen materiaal. Zo is minerale wol relatief voordelig terwijl PUR de prijs flink verhoogt.

Heeft u recht op een subsidie, dan krijgt u een deel van deze investering weer terug, waardoor de terugverdientijd van spouwmuurisolatie nog korter is.

Wat kost spouwmuurisolatie?

Type woning Oppervlakte van de spouwmuur Gemiddelde prijs, incl. btw en arbeidskosten* Gemiddelde besparing per jaar
Appartement 25 m² €500,- tot €600,- €120,- per jaar
Tussenwoning 65 m² €800,- tot €1.100,- €250,- per jaar
Hoekwoning 65 m² €1.200,- tot €1.400,- €350,- per jaar
2 onder 1 kap 100 m² €1.500,- tot €1.800,- €500,- per jaar
Vrijstaande woning 150 m² €2.200,- tot €2.500,- €600,- per jaar

*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen.

Prijsvoorbeeld: spouwmuurisolatie bij een 2 onder 1 kap woning

€1.500,- tot €1.800,-

(Prijzen zijn gebaseerd op gemiddelde tarieven)

Budget optie: minerale wol
Circa €1.500,-

Op basis van een 2 onder 1 kap woning, met 100 m² spouwmuur
Gebruik van minerale wol (glaswol of steenwol)

Populaire optie: EPS-parels
Circa €1.800,-

Op basis van een 2 onder 1 kap woning, met 100 m² spouwmuur
Gebruik van EPS-parels

Start nu uw gratis offerteaanvraag

Besparing en terugverdientijd van spouwmuurisolatie

Bij het berekenen van de kosten moet u ook rekening houden met de terugverdientijd. Een investering in woningisolatie lijkt misschien heel groot, maar is dankzij de flinke besparing op uw energiekosten zeker de moeite waard!

In het geval van spouwmuurisolatie loopt de besparing op tot wel €600,- per jaar! Dit is het geval bij een vrijstaande woning met een geïsoleerd muuroppervlak van ongeveer 150 m². Bij een 2-onder-1-kap woning bespaart u tot gemiddeld €500,- per jaar en bij een tussenwoning ligt de gemiddelde besparing rond de €250,- per jaar.

Is uw woning geschikt voor spouwmuurisolatie?

Woningen die gebouwd zijn tussen 1920 en 1980 beschikken in de meeste gevallen een ongeïsoleerde spouwmuur! Woningen gebouwd na 1980 hebben een geïsoleerde spouwmuur. In beide gevallen is het (na-)isoleren van de spouwmuur mogelijk! Toch is spouwmuurisolatie in Zeeland niet bij elke woning een optie.

Wanneer is spouwmuurisolatie niet mogelijk? Als de gevel bestaat uit geglazuurde stenen is spouwmuurisolatie geen optie. Hetzelfde geldt voor strengpers- en verblendstenen en een geschilderde gevel. Door de stenen kan de muur niet ademen, waardoor vocht ophoopt achter het glazuur. ’s Winters vriest de muur dan kapot. Is de spouwmuur vervuild? Dan moet u deze eerst laten reinigen voordat spouwmuurisolatie mogelijk is.

Hoe werkt spouwmuurisolatie in Zeeland?

Voor het isoleren van de spouwmuur hoeft u geen vergunning aan te vragen. Het isolatiebedrijf komt bij u langs en maakt kleine boorgaten in het voegwerk. Met een speciale machine spuit hij het gewenste materiaal in de spouw totdat deze evenredig gevuld is. Dat is belangrijk: gebeurt dat niet, dan ontstaan er koudebruggen en profiteert u niet van een maximale isolatiewaarde. Kies voor spouwmuurisolatie in Zeeland dus voor een ervaren isolatiebedrijf bij u in de buurt.

Door de isolatie in de spouwmuur trekt er geen koude lucht meer door de muren heen. De muur voelt na het isoleren een stuk warmer aan, waardoor deze geen kou meer naar binnen uitstraalt.

Hoe werkt spouwisolatie?

Benieuwd hoe spouwmuurisolatie precies werkt? Bekijk dan deze korte video.

Na-isoleren van reeds geïsoleerde spouwmuur

Een spouw na-isoleren houdt in dat het isolatiebedrijf het materiaal aanvult of volledig vervangt. Huizen gebouwd na 1980 zijn tijdens de bouw al geïsoleerd.

Met het na-isoleren van de spouwmuur valt in veel gevallen alsnog een grote besparing te behalen. Omdat het materiaal na verloop van tijd is verzakt, of omdat de materialen van vandaag kwalitatief stukken beter zijn dan 30 jaar geleden.

Nadelen van spouwmuurisolatie: de aandachtspunten

Spouwmuurisolatie heeft zoveel voordelen: mensen vragen zich af of er ook nadelen aan spouwmuurisolatie zitten. Het grootste nadeel is dat spouwmuurisolatie niet geschikt is voor iedere woning. U kunt uw spouw niet isoleren als u een geschilderde gevel hebt of als de gevel bestaat uit geglazuurde, strengpers- of verblendstenen.

Wordt uw gevelmuur sterk blootgesteld aan slagregens dan kán dit problemen opleveren. Bij gevelstenen met een open structuur dringt het vocht naar binnen waardoor de isolatie beschadigd raakt. In de meeste gevallen valt dit gelukkig op te lossen door de gevelmuur te impregneren.

Is er spouwmuurvervuiling aanwezig?

Voordat het isolatiebedrijf de spouw gaat isoleren, controleren zij eerst of er spouwmuurvervuiling aanwezig is. Dit kan van alles zijn: ophopingen zand, puin of vervuiling van tijdens de bouw. Hierdoor ontstaan koudebruggen, wat vochtproblemen veroorzaakt.

Is er spouwmuurvervuiling aanwezig, dan kunt u de spouw niet isoleren voordat u de vervuiling hebt laten verwijderen. Het isolatiebedrijf haalt enkele gevelstenen weg en verwijdert de vervuiling handmatig.

Welke isolatiematerialen voor spouwmuurisolatie?

Als u de spouwmuur laat isoleren, heeft u de keuze uit verschillende materialen:

 • Glaswol: een minerale wol gemaakt van zand en gerecycled glas. Dit kost ongeveer €15,- tot €20,- per m².
 • Steenwol: gemaakt van verschillende steensoorten en zorgt voor een goede warmte- en geluidsisolatie. Kost gemiddeld €15,- tot €20,- per m².
 • EPS-parels: kleine ronde balletjes gemaakt van piepschuim. Kost gemiddeld €20,- tot €25,- per m².
 • PUR-schuim: verhardt na het inspuiten. De kosten liggen rond de €25,- tot €30,- per m².

Overweegt u spouwmuurisolatie in Zeeland?

U verdient deze investering in slechts 4 jaar volledig terug: vergelijk gratis offertes!

Gratis offertes vergelijken

vloerisolatie Zeeland

Vloerisolatie Zeeland

Met vloerisolatie in Zeeland voelt uw vloer direct een paar graden warmer aan. U verliest minder warmte en verhoogt uw wooncomfort maximaal!

Vloerisolatie aanbrengen gebeurt op verschillende manieren: langs boven en langs onder. Bovendien kunt u vloerisolatie via de kelder aanbrengen. Of u nu een betonnen- of een houten vloer wilt isoleren: een isolatiebedrijf geeft u een persoonlijk isolatie advies.

Op zoek naar een isolatiebedrijf bij u in de buurt? Vergelijk gratis offertes! Kies het isolatiebedrijf met het beste aanbod en bespaar tot maar liefst 40% op de isolatiekosten.

Waarom de vloer isoleren?

 • Vloerisolatie verhoogt uw wooncomfort enorm, omdat u geen koude vloer meer hebt.
 • Met het isoleren van de vloer voorkomt u bovendien vochtproblemen in huis.
 • Vloerisolatie in Zeeland verdient u in gemiddeld 7 tot 8 jaar weer terug.

Kosten vloerisolatie

Hoeveel vloerisolatie in Zeeland kost, verschilt per situatie. Woont u in een appartement met een vloeroppervlak van ongeveer 45 m²? Dan ligt de totale prijs rond de €1.350,-, inclusief btw. Hoe groter de woning, des te groter het vloeroppervlak. Een tussenwoning heeft een gemiddeld vloeroppervlak van ongeveer 50 m².

De kosten van vloerisolatie liggen dan rond de €1.500,-. Voor een 2-onder-1-kap woning met een oppervlak van 55 m² ligt de prijs rond de €2.100,-. De prijs van vloerisolatie in Zeeland is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het gekozen materiaal. Als u kiest voor isoleren vanaf de bovenkant, houd er dan rekening mee dat u de vloer ook opnieuw moet afwerken. Deze kosten komen er nog overheen.

Wat kost vloerisolatie?

Woningtype Oppervlakte vloer Gemiddelde prijs incl. BTW*
Appartement 45 m² €1.350,-
Tussenwoning 50 m² €1.500,-
2 onder 1 kap 55 m² €1.650,-
Vrijstaande woning 70 m² €2.100,-

*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen. Vraag dus gratis en vrijblijvend offertes aan.

Prijsvoorbeeld: vloerisolatie bij een 2 onder 1 kap woning

€1.100,- tot €1.650,-

(Prijzen zijn gebaseerd op gemiddelde tarieven)

Budget optie: bodemisolatie
Circa €1.100,-

Op basis van een 2 onder 1 kap woning, met 55 m² vloeroppervlakte
Gebruik van isolatiematrassen op de bodem van de kruipruimte

Populaire optie: onderkant vloer isoleren
Circa €1.650,-

Op basis van een 2 onder 1 kap woning, met 55 m² vloeroppervlakte
Gebruik van vloerisolatieplaten, bevestigd aan de onderzijde van de vloer

Start nu uw gratis offerteaanvraag

Besparing en terugverdientijd van vloerisolatie

Ook blij vloerisolatie verdient u de investering na verloop van tijd weer terug. Gemiddeld bespaart u €190,- tot wel €380,- per jaar! Dit houdt in dat de u de vloerisolatie in Zeeland na gemiddeld 7 tot 8 jaar weer volledig terugverdiend hebt.

Houd er rekening mee dat deze terugverdientijd per situatie verschilt en afhankelijk is van veel factoren. Zo speelt onder andere de buitentemperatuur een belangrijke rol. Hoe kouder het is, hoe groter de besparing!

Is mijn vloer wel of niet geïsoleerd?

Benieuwd of u al vloerisolatie heeft? Bekijk snel deze video.

Houten vloer isoleren

Een houten vloer laten isoleren? Dat kan! U kunt een houten vloer zowel aan de onderkant als aan de bovenkant isoleren. Het grote voordeel van een houten vloer isoleren, is dat de isolatie expert het materiaal vaak tussen de houten draagbalken kan klemmen. Hiervoor is minerale wol erg geschikt, omdat dit alle naden en kieren goed opvult.

Om de houten vloer van onderaf te isoleren, is het belangrijk dat er in de kruipruimte voldoende werkruimte is. Het moet 35 centimeter hoog zijn om vloerisolatie aan de onderkant te realiseren.

Betonvloer isoleren

Het isoleren van een betonvloer gebeurt meestal van bovenaf. Beton zelf voelt namelijk koud aan. Door de vloerafwerking rechtstreeks op het beton te plaatsen, straalt hier nog steeds kou vanaf als u de betonnen vloer aan de onderkant laat isoleren.

Welke isolatiematerialen zijn geschikt om een betonnen vloer te isoleren?

De meeste mensen kiezen voor drukvaste isolatieplaten. Deze zijn volledig beloopbaar en relatief dun, zodat de vloer niet veel hoger komt te liggen. Bovendien plaatst u de vloerafwerking rechtstreeks op de isolatieplaten. Heeft u vloerverwarming? In dat geval is het aan te raden de betonvloer van onderaf te isoleren.

Vloerisolatie combineren met vloerverwarming?

Vloerisolatie is uitstekend te combineren met vloerverwarming. Met de juiste isolatie voorkomt u dat u veel warmte verliest aan de kille kelder.

Ligt de vloerverwarming nog niet?

Dan kunt u er ook voor kiezen om de vloer van bovenaf te isoleren, en de vloerverwarming bovenop het isolatiemateriaal aan te brengen. Deze klus is ingewikkeld, vraag daarom altijd om isolatie advies aan een ervaren isolatiebedrijf in Zeeland.

Welke mogelijkheden bij vloerisolatie?

Vloerisolatie wordt op verschillende manieren aangebracht: aan de onderkant, aan de bovenkant of door middel van bodemisolatie. Welke methode de beste keuze is, is afhankelijk van uw voorkeur, budget en kruipruimte.

Als de vloer al ligt, dan is de vloer isoleren vanaf de onderkant de beste optie. Zo voorkomt u dat u de vloer helemaal opnieuw moet afwerken. Dit is echter alleen mogelijk als de kruipruimte voldoende werkruimte biedt. Als de kruipruimte niet minimaal 35 centimeter hoog is, dan is bodemisolatie de beste keuze.

1. Vloerisolatie tegen onderkant van vloer

Vloerisolatie aan de onderkant van de vloer, wordt via de kruipruimte aangebracht. Geschikte materialen zijn isolatieplaten, PUR-spuitisolatie en minerale wol. Het is belangrijk om te kiezen voor een materiaal dat goed vochtbestendig is, omdat de kelder een vochtige plek is.

2. Vloerisolatie van bovenaf

Laat u de vloer van bovenaf isoleren, dan zijn vooral isolatieplaten populair. Deze zijn erg dun aan te brengen, waardoor de vloerafwerking niet veel hoger komt te liggen. Bovendien zijn de vloerisolatieplaten drukvast en legt u de vloerafwerking rechtstreeks op de isolatieplaten.

3. Bodemisolatie

Bij bodemisolatie laat u de bodem van de kruipruimte isoleren. Dit wordt vooral gedaan als de ruimte niet hoog genoeg is om vloerisolatie aan te brengen. Het isolatiebedrijf plaatst schelpen, thermokussens of EPS-parels op de bodem. Dit blijft drijven als de grondwaterspiegel stijgt, waardoor de isolatiewaarde niet verloren gaat.

Welk isolatiemateriaal voor de vloer?

Bij vloerisolatie heeft u de keuze uit verschillende isolatiematerialen:

 • Vloerisolatieplaten: worden gemaakt van onder andere PIR, PUR en XPS. De kosten liggen rond de €20,- tot €25,- per m²
 • PUR-spuitisolatie: verhardt na het spuiten en is dun aan te brengen. Dit kost gemiddeld €30,- tot €35,- per m².
 • Geïsoleerde dekvloer: dit is beton vermengd met EPS-parels. Dit kost gemiddeld €30,- tot €35,- per m².

Wat is het verschil tussen vloerisolatie en kruipruimte isolatie?

Vloerisolatie en kruipruimte isolatie zijn twee termen die vaak door elkaar gebruikt worden. Dat komt omdat de gebruikte technieken in elkaar overlopen. Wanneer we spreken van vloerisolatie dan gaat het om het isoleren van de bovenkant of de onderkant van de vloer. Hiervoor maken de isolatiespecialisten wel gebruik van de kelder.

Bij kruipruimte isolatie gaat het vaak specifiek om het isoleren van de bodem van de kruipruimte. Natuurlijk kunt u het isoleren van het plafond van de kruipruimte ook beschouwen als kruipruimte isolatie.

Verhoog het wooncomfort in huis met vloerisolatie in Zeeland.

Isolatiebedrijf gezocht? Vergelijk gratis offertes en bespaar!

Gratis offertes vergelijken

kruipruimte isoleren Zeeland

Kruipruimte isoleren Zeeland

Steeds meer mensen laten hun kruipruimte in Zeeland isoleren. Dit is een voordelige manier om toch flink op de energiekosten te besparen: met kruipruimte isolatie bespaart u namelijk tot wel 3m³ gas per m² per jaar! In een vrijstaande woning met een vloeroppervlak van 70 m² is dat een totale besparing van ongeveer €190,-!

Een groot voordeel is dat kruipruimte isolatie in één dag is aangebracht en dat u direct profiteert van de voordelen. Zoekt u een isolatiebedrijf voor het isoleren van uw kruipruimte? Vergelijk gratis offertes en bespaar zo tot wel 40% op de totaalprijs.

Voordelen van kruipruimte isolatie

 • Kruipruimte isolatie is in één dag aangebracht
 • Laat de kruipruimte isoleren om vochtproblemen te voorkomen.
 • U bespaart tot wel €150,- per jaar op uw energierekening.

Kosten kruipruimte isolatie

Bij een gemiddelde tussenwoning met een vloeroppervlak van 45 m², liggen de totale kosten rond de €900,- tot €1.200,-. Bij een hoekwoning met een vloeroppervlak van 50 m² betaalt u ongeveer €1.000,- tot €1.300,- voor het isoleren van de kruipruimte. Een 2-onder-1-kap woning met een oppervlak van 55 m² kost gemiddeld €1.100,- tot €1.400,- om te isoleren.

Met deze isolatiemethode bespaart u tot ongeveer 3 m³ gas per m² per jaar. Bij een vrijstaande woning loopt de besparing hierbij op tot wel €150,- per jaar! Door een subsidie aan te vragen houdt u de kosten laag, waardoor de terugverdientijd nog een stuk korter wordt.

Wat kost kruipruimte isolatie?

Type woning Vloeroppervlakte in m² Investering*
Appartement 45 m² €900,- tot €1.200,-
Tussenwoning 50 m² €1.000,- tot €1.300,-
2 onder 1 kap 55 m² €1.100,- tot €1.400,-
Vrijstaande woning 70 m² €1.400,- tot €1.800,-

*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen. Vraag gratis offertes aan.

Welk isolatiemateriaal voor de kruipruimte?

Voor het isoleren van de kruipruimte in Zeeland heeft u de keuze uit verschillende materialen:

 • Isolatiechips: vaak gemaakt van piepschuim. Dit kost ongeveer €12,- tot €20,- per m².
 • Isolatieparels: kleine ronde piepschuim balletjes. De kosten liggen rond de €20,- tot €25,- per m².
 • Schelpen: natuurlijk isolatiemateriaal. De kosten liggen rond de €25,- tot €35,- per m².

Hoe werkt kruipruimte isolatie?

Benieuwd hoe kruipruimte isolatie precies werkt? Bekijk dan deze korte video.

Kruipruimte isolatie: zelf doen of uitbesteden?

Voor het isoleren van de kruipruimte is het altijd aan te raden een ervaren isolatiebedrijf in te schakelen. Waarom?

Als u kiest voor een natuurlijk isolatiemateriaal, zoals schelpen, dan is het heel belangrijk dat de laag water op de bodem eerst wordt afgevoerd. Een isolatiebedrijf gebruikt een pomp om de kruipruimte goed droog te maken. Zonder pomp is deze klus enorm lastig en tijdrovend.

Ook bij andere materialen raden wij u aan direct de hulp van een isolatiebedrijf in te schakelen. Op die manier weet u zeker dat u profiteert van de hoogste isolatiewaarde!

Laat uw kruipruimte in Zeeland isoleren tegen een scherpe prijs!

Vind isolatiebedrijven bij u in de buurt en kies de vakman met het beste aanbod.

Gratis offertes ontvangen

dakisolatie Zeeland

Dakisolatie Zeeland

Wilt u maximaal besparen op uw energierekening? Dan is dakisolatie in Zeeland een goede keuze! Met dakisolatie loopt de energiebesparing namelijk op tot wel €400,- tot €600,- per jaar! Daarmee ligt de terugverdientijd tussen de 5 tot 7 jaar.

Dakisolatie is op verschillende manieren te plaatsen: aan de binnenkant van het dak, aan de buitenkant en eventueel zelfs via zoldervloerisolatie. Wilt u de zolder inzetten als werk- of slaapkamer? Dan is een goede isolatie enorm belangrijk.

Wilt u dakisolatie laten plaatsen? Vergelijk gratis offertes en kies het isolatiebedrijf in Zeeland met het beste aanbod. Zo bespaart u tot wel 40% op de isolatiekosten!

Waarom dak isoleren?

 • Met dakisolatie bent u verzekerd van de hoogste energiebesparing.
 • Dakisolatie in Zeeland zorgt voor een veel hoger wooncomfort.
 • Het dak isoleren verhoogt de waarde van het pand.

Kosten dakisolatie

In de tabel ziet u wat het dak isoleren ongeveer kost. Bij een schuin dak betaalt u voor dakisolatie tussen de €2.000,- (voor isolatie aan de binnenkant) en €4.000,- (voor isolatie aan de buitenkant). Deze investering heeft u in gemiddeld 5 tot 7 jaar weer terugverdiend. Gebruikt u de zolder niet als verblijfsruimte, kies dan voor het isoleren van de zoldervloer. Dit kost ongeveer €1.500,- en verdient u terug in gemiddeld 3 jaar.

Wilt u uw plat dak isoleren?

De kosten liggen rond de €3.500,-. Deze prijs gaat uit van een dakoppervlak van gemiddeld 70 m². De prijs is uiteraard afhankelijk van het gekozen materiaal en de gebruikte methode. Besparen op de kosten? Kies dan voor isolatie vanaf de binnenkant en kies voor een goedkoop isolatiemateriaal.

Dakisolatie kosten

Type dakisolatie Gemiddelde kosten* Besparing per jaar Terugverdientijd
Schuin dak binnenzijde €2.000,- €400,- 5 jaar
Schuin dak buitenzijde €4.000,- €600,- 7 jaar
Plat dak €3.500,- €500,- 7 jaar
Zoldervloer €1.500,- €500,- 3 jaar

*De genoemde prijzen zijn gebaseerd op een dakoppervlak van 70 m² en een zoldervloeroppervlak van 50 m². Voor de berekening van de besparing is uitgegaan van een standaard tussenwoning, HR-ketel en een onverwarmde zolder.

Prijsvoorbeeld: schuin dak isoleren bij een standaard tussenwoning

€2.000,- tot €4.000,-

(Prijzen zijn gebaseerd op gemiddelde tarieven)

Budget optie: binnenzijde van dak isoleren
Circa €2.000,-

Op basis van een dakoppervlak van 70 m²
Binnenzijde van dak isoleren met isolatieplaten
Gemiddelde besparing per jaar €400,-
Terugverdientijd van 5 jaar

Hoogste energiebesparing: buitenzijde isoleren
Circa €4.000,-

Op basis van een dakoppervlak van 70 m²
Buitenzijde van dak isoleren met isolatieplaten
Gemiddelde besparing per jaar €600,-
Terugverdientijd van 7 jaar

Start nu uw gratis offerteaanvraag

Besparing en terugverdientijd van dakisolatie

Met het isoleren van de zoldervloer bespaart u tot wel €500,- per jaar op energiekosten. Deze investering is relatief laag, waardoor u de kosten al na drie jaar hebt terugverdiend.

Een plat dak isoleren is een grotere investering. U bespaart ook tot €500,- per jaar, maar deze investering verdient u in gemiddeld 7 jaar terug. Laat u uw schuin dak isoleren? De besparing ligt dan tussen de €400,- tot €600,- per jaar, waarmee u de kosten in 5 tot 7 jaar weer hebt terugverdiend.

Plat dak isoleren

Wilt u uw plat dak isoleren? Hierbij heeft u de keuze uit drie verschillende technieken.

 • Koud-dakconstructie: de specialisten plaatsen het isolatiemateriaal van binnenuit. Hierbij neemt het dak de koude buitentemperatuur aan. Deze methode wordt vaak afgeraden, omdat de kans op scheurvorming groter is. Dit komt doordat de dakconstructie wordt blootgesteld aan grotere temperatuurverschillen.
 • Warm-dakconstructie: u laat de isolatie in Zeeland plaatsen boven de dakconstructie, waardoor deze de warme binnentemperatuur aanneemt. De kans op scheurvorming en lekkages is hierdoor een stuk kleiner.
 • Omgekeerd-dakconstructie: u plaatst de isolatie rechtstreeks op de dakbedekking en laat dit afdekken met extra ballast, zoals stenen.

Schuin dak isoleren

Wilt u een schuin dak isoleren, dan heeft u de keuze om de isolatie in Zeeland aan de binnenkant of aan de buitenkant aan te brengen. Isolatie aan de binnenkant is de goedkoopste manier om uw schuin dak te isoleren. De binnenkant van het dak is via de zolder vaak gemakkelijk te bereiken. U hebt de keuze uit verschillende materialen, vooral minerale wol en isolatieplaten zijn populair.

Een andere optie is het schuin dak isoleren van buitenaf.

De vakmannen verwijderen eerst uw dakbedekking en leggen de isolatie bovenop uw dakconstructie. Daarna plaatsen zij de dakbedekking weer terug. Deze manier van isolatie in Zeeland is een ingewikkelde en tijdrovende klus.

Hoe werkt dakisolatie?

Benieuwd hoe dakisolatie precies werkt? Bekijk dan deze korte video.

Zolder isoleren

Als u de zolder wilt gebruiken als verblijfsruimte, dan is een goede isolatie heel belangrijk. Is de zolder niet goed geïsoleerd dan is het ’s zomers heel warm en ’s winters eigenlijk te koud. U kunt de zolder op verschillende manieren isoleren. Wilt u de zolder isoleren omdat u een extra werk- of slaapkamer wilt, zolderisolatie op het plafond noodzakelijk. Dit kan zelfs met isolatieplaten, die u niet per se verder hoeft af te werken.

Gebruikt u de zolder juist niet als extra verblijfsruimte, laat dan de zoldervloer isoleren.

zoldervloer isoleren Zeeland

Zoldervloer isoleren

Met het isoleren van de zoldervloer voorkomt u dat u warmte verliest aan een ruimte die u niet gebruikt. Wilt u een houten zoldervloer isoleren? Het voordeel hiervan, is dat de zoldervloer vaak bestaat uit houten balken. De experts klemmen glas- of steenwol tussen de balken: dit is gemakkelijk aan te brengen en vult bovendien elke kier. Andere geschikte materialen zijn isolatieplaten of PUR-spuitisolatie. Als u de vloer niet hoeft te belopen hoeft u de vloer niet verder af te werken, waardoor dit een goedkope methode is.

Wilt u een betonnen zoldervloer isoleren?

In dat geval zijn vooral isolatieplaten een goede keuze. Deze plaatsen de vakmannen rechtstreeks op de betonnen zoldervloer.

Plafond isoleren

Het is ook zeker een optie het plafond te isoleren. U kunt ervoor kiezen om het plafond van de slaapkamers te isoleren, zodat u geen warmte verliest aan een onverwarmde zolder. Een andere optie is plafondisolatie om geluidsoverlast te voorkomen.

Om een plafond te isoleren creëert het isolatiebedrijf vaak een verlaagd plafond. Een bijkomend voordeel van een verlaagd plafond is dat het de akoestiek in de ruimte verbetert. Bovendien is een verlaagd plafond de ideale basis om spotverlichting in te laten bouwen! Als alternatief voor plafondisolatie is het ook mogelijk de vloer van de bovenliggende verdieping te isoleren.

Welk isolatiemateriaal voor dak isoleren?

Laat u uw dak isoleren? Dan heeft u de keuze uit deze materialen:

 • Glaswol: minerale wol gemaakt van zand en gerecycled glas. De kosten liggen rond de €20,- per m².
 • Isolatieplaten: verkrijgbaar van PIR, EPS en XPS. Dit kost gemiddeld €25,- per m².
 • Steenwol: vergelijkbaar met glaswol, maar heeft een betere geluidsisolatie. Hiervoor betaalt u gemiddeld €35,- per m².
 • Spuitisolatie: PUR-spuitisolatie heeft een hoge isolatiewaarde. Dit kost gemiddeld €30,- per m².

Bespaar maximaal met dakisolatie in Zeeland!

Kies zelf de isolatie expert met het beste aanbod en bespaar tot 40%!

Gratis offertes vergelijken

gevelisolatie Zeeland

Gevelisolatie Zeeland

Is uw gevel flink verouderd en wilt u de uitstraling vernieuwen en tegelijktijdig de isolatiewaarde verbeteren? Met gevelisolatie in Zeeland bespaart u jaarlijks tot wel €850,- per jaar! Bovendien verhoogt gevelisolatie de waarde van de woning, waardoor u de investering nog eens extra terugverdient als u het huis in de toekomst verkoopt!

Bij gevelisolatie heeft u de keuze uit verschillende soorten afwerkingen, waardoor u zelf bepaalt welke uitstraling uw huis krijgt. Kiest u voor een natuurlijke uitstraling met houten gevelbekleding of juist voor een klassiek uiterlijk door de gevel te bepleisteren? Start nu uw gratis offerteaanvraag en bespaar tot wel 40% op de kosten!

Voordelen van gevelisolatie

 • Gevelisolatie bespaart tot wel €850,- per jaar aan energiekosten.
 • Het verhoogt de waarde van uw woning.
 • Met gevelisolatie beschermt u de gevel tegen neerslag en temperatuurverschillen.

Kosten gevelisolatie

Gevelisolatie bij een tussenwoning kost gemiddeld €8.000,- tot €9.000,-. Hierbij gaat het om een muuroppervlak van 65 m². Woont u in een 2-onder-1-kap met een muuroppervlak van ongeveer 100 m²? Houd dan rekening met kosten rond de €12.000,- tot €14.000,-. Met de keuze voor de afwerking hebt u zelf een grote invloed op de kosten. Kies bijvoorbeeld voor steenstrips of bepleisteren om op de totaalprijs te besparen.

De investering in gevelisolatie is relatief groot. Bovendien moet u in veel gevallen een vergunning aanvragen, waardoor de kosten verder oplopen. Daar staat echter tegenover dat u een grote besparing doet op uw energiekosten! U bespaart tot maar liefst €850,- per jaar!

Gevelisolatie kosten

Gevelisolatie bij een Oppervlakte gevel Kosten binnenmuur isoleren* Kosten buitenmuur isoleren* Kosten spouwmuur isoleren*
Appartement 25 m² €2.250,- tot €2.750,- €3.000,- tot €3.500,- €500,- tot €600,-
Tussenwoning 65 m² €6.000,- tot €7.000,- €8.000,- tot €9.000,- €800,- tot €1.100,-
2 onder 1 kap 100 m² €9.000,- tot €11.000,- €12.000,- tot €14.000,- €1.500,- tot €1.800,-
Vrijstaande woning 150 m² €15.000,- tot €16.000,- €18.000,- tot €22.000,- €2.200,- tot €2.500,-

*Let op: dit zijn gemiddelde kosten, inclusief arbeids-, materiaalkosten en btw. Benieuwd naar de exacte prijzen? Vraag dan gratis offertes aan.

Besparing en terugverdientijd van gevelisolatie

Met buitengevelisolatie bespaart u tot wel €850,- per jaar. Daarmee verdient u de investering in gemiddeld 8 tot 13 jaar weer terug, afhankelijk van de gekozen materialen. U heeft zelf een invloed op de terugverdientijd, door te kiezen voor een goedkope afwerking. De muur bepleisteren is in veel gevallen de meest voordelige optie.

Kunt u de buitenmuren nog beter isoleren?

Wat zijn de mogelijkheden voor gevelisolatie bij een huis gebouwd tussen 1975 en 1991?

Om welke soort gevelisolatie gaat het?

Bij gevelisolatie in Zeeland is er de keuze uit drie verschillende methoden. Meestal spreken we van buitengevelisolatie, maar spouwmuur- en muurisolatie zijn goede alternatieven waarvoor geen vergunning vereist is.

1. Buitengevelisolatie

Buitengevelisolatie houdt in dat u de gevel aan de buitenkant laat isoleren. Dit is een grote klus die flink wat tijd in beslag neemt. De specialisten plaatsen de isolatie in Zeeland tegen de gevel aan en werken dit af met gevelbekleding of zelfs een compleet nieuwe gevel. Omdat u het uiterlijk van uw huis hiermee verandert, is er vaak wel een vergunning nodig.

Gevelisolatie afwerken met gevelbekleding

U hebt de keuze uit verschillende soorten gevelbekleding om de gevelisolatie in Zeeland mee af te werken. Bepleisteren is de meest goedkope optie, hiermee geeft u het pand een egale en luxueuze uitstraling. Daarnaast heeft u de keuze uit:

 • Houten gevelbekleding
 • Kunststof gevelbekleding
 • Aluminium bekleding
 • Steenstrips
 • Een compleet nieuwe gevelmuur

2. Binnenmuur isoleren

Muurisolatie is een goed alternatief voor buitengevelisolatie. Het voordeel van muurisolatie is dat u geen vergunning nodig heeft. Ook zijn de kosten voor muurisolatie een stuk gunstiger!

Wat houdt muurisolatie in?

Hierbij plaatsen de isolatiespecialisten het isolatiemateriaal tegen de binnenkant van uw buitenmuur. Na het isoleren van de binnenmuur laat u de wand afwerken met een voorzetwand. Onthoud wel dat u hiermee een (klein) gedeelte van uw leefruimte inlevert.

3. Spouwmuurisolatie Zeeland

Spouwmuurisolatie is de meest goedkope en gemakkelijkste optie. Dit is in één dag geplaatst en vereist geen vergunning. Hierbij spuiten de isolatie experts het materiaal via kleine boorgaten in uw spouwmuur. Dankzij spouwmuurisolatie in Zeeland trekt er geen koude lucht meer door de buitenmuren, waardoor de muur een stuk warmer aanvoelt.

Welk isolatiemateriaal voor gevel isoleren?

Bij gevelisolatie gebruiken vakmannen over het algemeen XPS-isolatieplaten. Deze zijn namelijk relatief dun en zijn bovendien goed bestand tegen vocht. De kosten liggen rond de €12,- tot €16,- per m². Daarnaast heeft u de keuze uit verschillende afwerkingen:

Voor de afwerking heeft u de keuze uit:

 • Bepleisteren: €80,- tot €120,- per m²
 • Steenstrips: €75,- tot €100,- per m²
 • Houten gevelbekleding: €100,- tot €120,- per m²

Gevelisolatie in Zeeland voor de laagste prijs!

Vergelijk meerdere isolatiebedrijven en kies de specialist met het beste aanbod.

Start nu uw gratis offerteaanvraag

Het duurt maar 1 minuutje.

geluidsisolatie Zeeland

Geluidsisolatie Zeeland

Geluidsoverlast heeft een grote invloed op uw woongenot. Als u langs een drukke straat woont of last hebt van uw bovenburen, dan is hier door middel van geluidsisolatie in Zeeland zeker wat aan te doen! Er zijn verschillende manieren waarop u geluidsisolatie kunt aanbrengen: tegen het plafond, op de vloer of aan de wand.

Ga niet zomaar zelf aan de slag met geluidsisolatie!

Dit moet goed aangebracht worden, omdat slecht geplaatste geluidsisolatie de overlast zelfs kan verergeren! Bovendien is de manier van isoleren afhankelijk van de oorzaak van de geluidsoverlast. Op zoek naar isolatiebedrijven die uw geluidsisolatie in Zeeland kunnen plaatsen? Vergelijk gratis offertes!

Geluidsisolatie voor plafonds, vloeren en muren

Heeft u last van contactgeluid? Dit ontstaat door geluiden die rechtstreeks verbonden zijn aan de constructie: zoals schuivende stoelen of voetstappen. Dit voorkomt u met het plaatsen van plafondisolatie. U kunt er zelfs voor kiezen om een zwevende dekvloer te plaatsen, als de bovenliggende verdieping van uzelf is.

Om problemen door luchtgeluid tegen te gaan, is het isoleren van de muur een goede optie. Gebruik hiervoor materialen met een goede geluidsabsorptie. Voor het dempen van flankerend geluid is het belangrijk om een isolatie advies in te winnen bij een isolatie expert. Hierbij is het belangrijk dat u verschillende constructies ‘ontkoppeld’, zodat het geluid niet bij u terechtkomt. De vakman isoleert uw plafond, vloeren en muren tegen ongewenste geluiden.

Populaire isolatieklussen: garage en dakkapel isoleren

Drie onderdelen die in Zeeland vaak geïsoleerd worden, zijn de garage, de schuur en de dakkapel. Tegenwoordig worden dakkapellen bij de bouw direct geïsoleerd, maar in het verleden was dat nog niet zo. Grote kans dat uw oude dakkapel een groot warmtelek is! Als u deze laat isoleren dan pakken de vakmannen de zijwangen en het dak aan.

Een garage bestaat vaak uit een enkelsteensmuur, die geen enkele isolatie biedt. Met behulp van een voorzetwand zijn de garagemuren snel en eenvoudig te isoleren! Wilt u de ruimte gebruiken als werkruimte, dan is het aan te raden ook de vloer en het plafond van de garage te isoleren.

Vergunning nodig voor isolatie?

In veel gevallen is er voor isolatie in Zeeland geen vergunning nodig. Dit is bijvoorbeeld het geval bij muurisolatie, spouwisolatie en plafondisolatie. Bij sommige vormen tast u de uitstraling van uw woning zodanig aan, dat er wel een vergunning vereist is. Bij buitengevelisolatie of bij dakisolatie van buitenaf bijvoorbeeld. Er zitten kosten verbonden aan een vergunning, maar hoeveel dit is verschilt per gemeente.

isolatie subsidie 2020

Isolatie subsidie in 2020

Ook in 2020 zijn er verschillende mogelijkheden die helpen bij het financieren van uw woningisolatie. Zo kunt u aanspraak doen op de Subsidie Energiebesparing Eigen Huis en is het nog altijd mogelijk om eventueel een energiebespaarlening af te sluiten.

Een subsidie voor isolatie in Zeeland houdt in dat u een deel van de investering weer terugkrijgt. Dankzij de subsidie op isolatie is de terugverdientijd nog een stuk korter! Bovendien maakt een goede subsidie het een stuk aantrekkelijker om isolatie in Zeeland te plaatsen. Hieronder leest u meer over de verschillende mogelijkheden.

1. Subsidie Energiebesparing Eigen Huis

Sinds september 2019 is de Subsidie Energiebesparing Eigen Huis beschikbaar. Als u tussen 15 augustus 2019 en 31 december 2020 investeert in 2 energiebesparende maatregelen dan krijgt u een subsidie van maximaal €10.000,-. Als u uw woning zeer energiezuinig maakt, dan kunt u maximaal €15.000,- ontvangen. Vraag gratis offertes aan voor 2 energiebesparende maatregelen en bekijk de gunstige prijzen. Helemaal in combinatie met de subsidie!

De totale subsidie is afhankelijk van de hoogte van uw investering. Deze subsidie is voor zowel particulieren als VvE’s verkrijgbaar. Lees op rvo.nl meer over de voorwaarden van deze isolatie subsidie. U leest op rvo.nl ook meer over deze subsidie voor VvE’s.

2. Verlaagd BTW-tarief

Als u een gecertificeerd isolatiebedrijf inschakelt, profiteert u bovendien van een verlaagd btw-tarief. U betaalt slechts 9% btw op zowel arbeid als materiaalkosten. Hierbij gaat het om standaard isolatiematerialen. Geïsoleerde kozijnen en deuren vallen niet onder dit verlaagde btw-tarief. Meer weten over deze regeling? Lees dan verder op belastingdienst.nl.

3. Gemeentelijke of provinciale subsidies

Naast de landelijke isolatie subsidie, bieden veel provincies of gemeentes ook een plaatselijke subsidie aan. De hoogte en voorwaarden van deze plaatselijke subsidies, verschillen uiteraard per gemeente. Wilt u weten of u in Zeeland ook recht hebt op een plaatselijke subsidie? Doe dan snel de subsidiecheck op energiesubsidiewijzer.nl.

4. Energiebespaarlening

Om de woningisolatie te financieren is het ook mogelijk een energiebespaarlening af te sluiten. Dit is een lening tegen een gunstige rente die u over tien jaar mag terugbetalen. Meer hierover leest u op energiebespaarlening.nl.

Koopt u een nieuwbouwhuis? Kijk dan ook eens naar een groene hypotheek. Veel banken bieden een groene hypotheek aan, waarbij u korting krijgt op de hypotheekrente.

5. MIA & Vamil: isolatie bedrijfspanden

Bent u ondernemer? Ook dan profiteert u van verschillende subsidies voor energiezuinige maatregelen. Met de Milieu-investeringsaftrek (MIA) ontvangt u een investeringsaftrek die oploopt tot wel 36% van uw investering. Daarnaast kunt u met de Willekeurige afschrijving milieu-investeringen (Vamil) 75% van de investeringskosten afschrijven. Meer hierover leest u op rvo.nl.

Handige externe websites:

KOMO.nl: Een keurmerk om kwaliteit te waarborgen.
VENIN.nl: Branchevereniging.
Milieucentraal.nl: Doe de isolatiecheck.

Recent aangevraagde offertes

Spouwmuurisolatie met EPS-parels - Terneuzen
Vloerisolatie tegen de onderkant van de vloer, met isolatieplaten - Goes
Houten zoldervloer isoleren (graag beloopbaar) - Vlissingen
Plat dak van bijkeuken isoleren - Middelburg

isolatiebedrijven Zeeland

Isolatiebedrijven in Zeeland vergelijken? Gratis offertes!

Wilt u uw huis isoleren en zoekt u isolatiebedrijven in Zeeland? Vergelijk gratis offertes! Hiermee krijgt u een duidelijk beeld van de gemiddelde prijzen voor isolatie. Kies het isolatiebedrijf met het beste aanbod en bespaar tot wel 40% op de totale kosten!

De offerteaanvraag is gratis én vrijblijvend, dus u zit nergens aan vast. Start direct de gratis offerteaanvraag en profiteer van de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs!

Vergelijk gratis isolatie offertes!