wavlo isolatie

Klanten over Wavlo

Wij zijn al ruim 20 jaar actief als het aankomt op het isoleren van woningen en bedrijfspanden. Ons succes is mede te verklaren doordat wij goed luisteren naar onze klanten. Wat is uw ervaring met onze dienstverlening? Wij horen het graag!

Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling 9,1
Informatie op de website 8,7
Kwaliteit / nauwkeurigheid van de offertes 9,0
Beoordeling van de isolatiespecialisten 9,5

Op deze pagina treft u diverse beoordelingen aan van particulieren en bedrijven waarvoor wij isolatie hebben aangebracht. Bedankt dat u de moeite heeft genomen om uw mening achter te laten.

  Beoordeel onze dienstverlening  Klanten aan het woord

  Spouw laten isoleren

  Er ging veel warmte verloren via de spouw. Daarom hebben wij recent de spouwmuren laten isoleren via een isolatiebedrijf dat we hebben gevonden via Wavlo. Doordat je meerdere reacties krijgt kun je goed vergelijken. Het werk is vakkundig gedaan. Wat ik erg prettig vond is dat er goed rekening is gehouden met het beperken van de overlast. Het aanbrengen ging redelijk vlot en de ruimte werd schoon achtergelaten.
  Maarten van LingenAmsterdamGem. boordeling 9,1

  Zeer goed geholpen

  Wij waren op zoek naar een bedrijf die onze muren goed konden isoleren en kwamen uit op Wavlo.nl via hier hebben we een offerte aangevraagd. We kregen al heel snel meerdere offertes binnen en op die manier konden we makkelijk de prijzen vergelijken van de bedrijven waarvan we een offerte hadden gekregen. Uiteindelijk is alles soepel verlopen en alles is schoon achtergelaten. Top service!
  GeorgeZwolleGem. beoordeling 9,4

  Dakisolatie laten uitvoeren

  Er ging veel warmte verloren door het dak van onze woning. Na een tijdje zoeken voor een isolatie bedrijf heb ik uiteindelijk op deze website een bedrijf gevonden die goed werk geleverd heeft.
  MauriceLeeuwardenGem. beoordeling 8,1

  Handig om te vergelijken

  Makkelijke website om prijzen te vergelijken van isolatiebedrijven. In mijn woning moest de kruipruimte geïsoleerd worden en ben prima geholpen. Ik ontving op korte termijn diverse offertes in mijn mailbox.
  HermanAlmeloGem. beoordeling 9,1

  Snel en makkelijk

  Door de spouw ging er veel warmte weg uit mijn woning dus heb ik een isolatie bedrijf ingeschakeld via deze website om dat op te lossen, ik had offertes aangevraagd en kreeg er al vrij snel een paar binnen van verschillende bedrijven in de regio. Ik raad deze website zeker aan!
  RutgerBeverwijkGem. beoordeling 9,0

  Isolatie van de spouwmuur

  Na lange tijd hebben we dan toch de knoop doorgehakt om de spouwmuren te laten isoleren. Ben heel snel geholpen en ook voor een goede prijs! Goede website!
  MichielBredaGem. beoordeling 9,1

  Vloer isolatie

  Ik zocht iemand die mijn vloer kon isoleren. Wavlo heeft mij daarbij goed geholpen want ik kreeg in een snelle tijd al een paar offertes geleverd. Uiteindelijk het bedrijf gekozen die de beste prijs aanbood.
  Lotte NijmegenGem. beoordeling 8,9

  Vloerisolatie laten uitvoeren

  Een offerte aangevraagd en al snel een paar reacties gekregen van bedrijven uit de regio. Super handig. Doordat de vloer nu veel beter geïsoleerd is hebben we veel minder last van koude voeten.
  JorritRotterdamGem. beoordeling 8,9

  Super voordelig

  Het mooie aan deze website is dat als je een offerte aanvraagt je direct meerdere offertes krijgt van verschillende bedrijven uit jouw regio, dat is super handig want zo kun je de tarieven vergelijken en uiteindelijk het bedrijf kiezen die bijv. het voordeligst is! Ben zelf ook heel goed geholpen voor het isoleren van mijn woning.
  MelvinGroningenGem. beoordeling 8,5

  Spouw laten isoleren

  Wij waren op zoek naar een isolatiebedrijf uit de regio. Doordat je hier offertes kan aanvragen hadden we al snel een bedrijf voor een redelijke prijs gevonden. Top!
  FernandoHaarlemGem. beoordeling 7,9

  Besparen

  Wij wouden graag geld besparen door onze woning goed to isoleren, door een offerte aangevraagd te hebben zijn we goed geïnformeerd. Het blijkt ook goed voor het milieu te zijn. Erg tevreden!
  RonaldDordrechtGem. beoordeling 8,8

  Aanrader

  Ik woon in een hele oude woning en het tochtte hier enorm. Ik heb toen via deze site een offerte binnengekregen die ook heel goedkoop was. Er is uiteindelijk prima werk geleverd en ben er erg tevreden mee.
  RobinDen BoschGem. beoordeling 9,0

  Spouw laten isoleren

  Wij hebben via Wavlo een isolatie bedrijf gevonden voor onze kruipruimte die geïsoleerd moest worden. Tevreden!
  StefanUtrechtGem. beoordeling 8,7

  Spouw laten isoleren

  Onze woning heeft een plat dak die niet goed geïsoleerd was. Binnen een paar dagen hadden we al een offerte van een bedrijf gekregen voor een hele goede prijs. Het dak is nu goed geïsoleerd . Goede service.
  MatthijsDen HaagGem. beoordeling 9,4