Isolatie in Didam plaatsen?

Vergelijk gratis offertes & bespaar!

Gratis – Vrijblijvend

Isolatiebedrijf Didam: voor een energiezuinig huis

Meer warmte en toch besparen op de energierekening? Dat kan als u een isolatiebedrijf uit Didam inschakelt voor het plaatsen van isolatie! U heeft de keuze uit veel verschillende isolatietechnieken, zoals spouwmuurisolatie, dakisolatie, vloerisolatie en gevelisolatie. Natuurlijk is het ook mogelijk om te investeren in geluidsisolatie, voor een hoger wooncomfort. Op zoek naar een isolatiebedrijf?

Start gratis offerteaanvraag!

U zit helemaal nergens aan vast. U ontvangt zo snel mogelijk offertes van verschillende isolatiebedrijven bij u in de buurt, en kiest daarna zelf het bedrijf met het beste aanbod! Op deze pagina leest u meer over de verschillende manieren waarop u uw huis kunt isoleren. Bekijk wat de gemiddelde kosten zijn en voor welke subsidies u in aanmerking komt.

Voordelen van de offerteservice?

 • U krijgt een beeld van de prijzen van verschillende isolatiespecialisten.
 • Kies zelf het isolatiebedrijf met het beste aanbod.
 • Bespaar tot wel 40% op de isolatie prijzen!
 • Deze offerteservice is gratis en vrijblijvend: u zit nergens aan vast.

isolatiebedrijf Didam

Welke isolatie plaatsen?

  U kunt een isolatiebedrijf uit Didam inschakelen voor verschillende vormen van isolatie. U heeft onder andere de keuze uit spouwmuurisolatie, dakisolatie en gevelisolatie.

  U heeft de keuze uit deze soorten isolatie:

 • Spouwmuurisolatie: vakman spuit isolatiemateriaal in de spouw. Spouwisolatie is een relatief goedkope methode om uw huis te isoleren en heeft gemiddeld de snelste terugverdientijd.
 • Vloerisolatie: isolatiemateriaal aan de boven- of onderkant van de vloer. Hiermee behaalt u het hoogste wooncomfort, omdat de vloer direct een paar graden warmer aanvoelt.
 • Dakisolatie: hierbij plaatst u isolatie tegen de binnen- of buitenkant van het dak. Van alle isolatiemethoden behaalt u hiermee de grootste energiebesparing.
 • Gevelisolatie: u laat de buitenkant van de gevel isoleren. Dit verbetert direct de uitstraling van uw woning en verhoogt ook de woningwaarde.
 • Geluidsisolatie: mogelijk via het plafond, de vloer en de muren. Voorkomt geluidsoverlast en verhoogt uw wooncomfort.
 • Kruipruimte isoleren: het isolatiemateriaal wordt tegen het plafond van de kruipruimte of op de bodem gelegd. Een belangrijk bijkomend voordeel is dat u een droger huis krijgt.
 • Schakel een vakman in voor het isoleren! Vraag gratis offertes aan.

Wat kost isolatie?

Wat het huis isoleren gaat kosten, is afhankelijk van het soort isolatie dat u kiest. Spouwmuurisolatie is misschien wel de meest voordelige methode. Voor spouwisolatie betaalt u gemiddeld €15,- tot €30,- per m². Het is ook belangrijk om rekening te houden met de gemiddelde besparing van spouwmuurisolatie: deze ligt rond de €250,- per jaar. Hiermee verdient u spouwmuurisolatie gemiddeld in 4 jaar terug.

Wat kosten andere isolatiesoorten?

Vloerisolatie kost ongeveer €30,- per m² en levert een besparing van gemiddeld €190,- per jaar op. Dakisolatie kost, afhankelijk van de gekozen methode, gemiddeld €20,- tot €115,- per m² maar kan een energiebesparing tot wel €500,- per jaar opleveren! Houd er rekening mee dat de prijs volledig afhankelijk is van het gekozen isolatiemateriaal, en dus per situatie verschilt. Benieuwd naar de exacte kosten? Vraag gratis en vrijblijvende offertes aan.

Isolatie: prijzen 2023

Soort isolatie Gemiddelde prijs per m²* Gemiddelde besparing per jaar** Grootste voordeel
Spouwmuurisolatie €15,- tot €30,- €250,- Gemiddeld de snelste terugverdientijd.
Vloerisolatie €30,- €190,- Verhoogd wooncomfort (warme voeten).
Kruipruimte isolatie €20,- tot €25,-