Isolatie in Epe plaatsen?

Vergelijk gratis offertes & bespaar!

Gratis – Vrijblijvend

Isolatiebedrijf Epe: voor een energiezuinig huis

Energiezuinig wonen is steeds belangrijker. Isolatie draagt hieraan bij! Schakel een isolatiebedrijf uit Epe in om uw huis een stuk energiezuiniger te maken. Met spouwmuurisolatie, vloerisolatie of dakisolatie vergroot u uw wooncomfort bovendien enorm: ’s winters een warme zolder en dankzij vloerisolatie nooit meer last van koude voeten. Bespaar met spouwmuurisolatie bovendien tot wel €250,- per jaar op de energiekosten! Op zoek naar een isolatiebedrijf bij u in de buurt?

Start gratis offerteaanvraag!

Deze offerteaanvraag kost u niets en is volledig vrijblijvend, zodat u nergens aan vast zit. U ontvangt zo snel mogelijk offertes in uw mailbox: vergelijk de prijzen en kies de beste optie! Op deze pagina leest u op welke manieren u het huis kunt isoleren, zoals gevelisolatie en geluidsisolatie, en welke subsidie u voor de isolatie kunt aanvragen.

Voordelen van de offerteservice?

 • Krijg een duidelijk beeld van de prijzen van meerdere isolatiebedrijven in Epe.
 • Vergelijk de prijsopgaven en kies het isolatiebedrijf met het beste aanbod.
 • Laat de isolatiewerken uitvoeren en bespaar tot wel 40% op de kosten!
 • De offerteservice is gratis en zonder verdere verplichtingen.

isolatiebedrijf Epe

Welke isolatie plaatsen?

  Wilt u uw huis isoleren? Er zijn verschillende manieren waarop u de isolatiewaarde van uw woning verbetert.

  U heeft de keuze uit deze soorten isolatie:

 • Spouwmuurisolatie: bij spouwisolatie vult het isolatiebedrijf de spouw met een isolatiemateriaal naar keuze. Spouwisolatie heeft de snelste terugverdientijd.
 • Vloerisolatie: het isolatiebedrijf plaatst isolatiemateriaal op of onder de vloer, waardoor deze een paar graden warmer aanvoelt. Vloerisolatie zorgt voor het hoogste wooncomfort, doordat u geen koude voeten meer hebt.
 • Kruipruimte isoleren: hierbij plaatst het isolatiebedrijf het materiaal tegen het plafond of op de bodem. Het voordeel hiervan is dat u minder last heeft van vochtproblemen.
 • Gevelisolatie: is mogelijk via muurisolatie of buitengevelisolatie. Buitengevelisolatie verbetert direct de uitstraling van uw buitenmuur.
 • Dakisolatie: bij dakisolatie laat u isolatiematerialen plaatsen tegen de binnen- of de buitenkant van het dak. Hiermee valt de hoogst mogelijke besparing te behalen.
 • Geluidsisolatie: hiermee vermindert u lucht- en contactgeluid, waardoor u minder last hebt van geluiden van buitenaf of uw buren. Zo kunt u in alle rust uw boek lezen of tv-programma volgen.
 • Zoekt u een isolatiebedrijf voor uw woningisolatie? Vergelijk dan gratis offertes en bespaar tot wel 40% op de isolatiekosten!

Wat kost isolatie?

De isolatie prijzen hangen nauw samen met het soort isolatie dat u kiest. Spouwmuurisolatie in Epe is relatief voordelig: dit kost gemiddeld €15,- tot €30,- per m². Voor vloerisolatie betaalt u gemiddeld €30,- per m². Als alternatief kunt u kiezen voor kruipruimte isolatie, dit kost gemiddeld €20,- tot €25,- per m². Overweegt u dakisolatie? Afhankelijk van de gekozen methode (Via de binnen- of buitenkant) betaalt u €20,- tot €130,- per m².

Denk bij het berekenen van de kosten ook aan de gemiddelde besparing!

Met spouwisolatie bespaart u gemiddeld €250,- per jaar en bij dakisolatie loopt de gemiddelde besparing op tot wel €500,- per jaar! Hiermee verdient u de investering na verloop van tijd volledig weer terug. Benieuwd naar de exacte kosten? Vraag gratis en vrijblijvende offertes aan.

Isolatie: prijzen 2023

Soort isolatie Gemiddelde prijs per m²* Gemiddelde besparing per jaar** Grootste voordeel
Spouwmuurisolatie €15,- tot €30,- €250,- Gemiddeld de snelste terugverdientijd.
Vloerisolatie €30,- €190,- Verhoogd wooncomfort (warme voeten).
Kruipruimte isolatie €20,- tot €25,- €190,- Droger huis.
Gevelisolatie €15,- tot €130,- €250,- Bij buitengevelisolatie verbeter je meteen de uitstraling van je woning (door de nieuwe gevelbekleding).
Dakisolatie €20,- tot €115,- €500,- Grootste energiebesparing.
Geluidsisolatie vloer €30,- tot €45,- n.v.t. Verminderen van lucht- en contactgeluid.
Geluidsisolatie plafond €35,- tot €55,- n.v.t. Verminderen van lucht- en contactgeluid.
Geluidsisolatie muur €55,- tot €105,- n.v.t. Verminderen van lucht- en contactgeluid.

*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen. Benieuwd naar de exacte kosten? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan.
** Berekend aan de hand van een tussenwoning (gemiddelde omvang), met drie bewoners. Uitgangssituatie: HR-combiketel en een gemiddelde binnentemperatuur van 16,5 graden (gemiddeld over dag en nacht) en een gasprijs van 77 cent per m³ gas (prijspeil 2020).

Prijsopbouw van isoleren

De totale isolatiekosten zijn op te splitsen in drie belangrijke categorieën. De eerste zijn de arbeidskosten, dit is ongeveer 55% van de kosten. Dit is het arbeidsloon van het isolatiebedrijf in Epe. Daarna gaat ongeveer 35% van de totaalprijs naar de materiaalkosten. Hierop heeft u zelf natuurlijk een invloed, met de keuze voor het materiaal. Tot slot betaalt u ongeveer 10% aan machinekosten.

isolatie prijzen

Isolatiebedrijf in Epe gezocht?

Vergelijk gratis offertes en profiteer van de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs!